Pasiunea mea este să am grijă de ochii tăi. Aceasta este drumul pe care l-am început în urmă cu 14 ani, un drum al performanței, un drum plin de dedicare și atenție față de clienții mei și față de nevoile lor.

Obiectivul meu este neschimbat! Astăzi mă uit în trecut cu mare entuziasm observând că toate eforturile mele au fost răsplătite și m-au ajutat să le ofer clienților mei cele mai bune servicii și produse de pe piață pentru sănătatea și îmbunătățirea vederii.

Te aștept la optica medicala Optic Center Sibiu, sunt aici pentru tine, și vreau să-ți ofer un servicu complet de consultanță 100 % gratuit, cu ajutorul noilor tehnologii de cea mai înaltă calitate. Te voi ajută să faci alegerea potrivită în funcție de forma feței, stilul și nevoile tale.

Avem o gamă completă de produse certificate (rame și ochelari de vedere, lentile de contact, Lentile Progresive - Varilux, ochelari de soare şi multe alte accesorii).
Poți alege dintr-o gama variata de rame de ochelari de la branduri de renume: Ray-Ban®, Dolce & Gabbana®, GUCCI®, Hugo Boss®, Versace®, Guess®, Moschino®, Vogue sau Tommy Hilfiger®.

Florina Chitic
Copyright © 2024 All rights reserved - Optic Center Sibiu - Optica Medicala
Terms    |    Privacy    
Design by