Brandul de lentile progresive numărul 1 în lume, recomandat de specialiștii vederii. Varilux® este o lentilă progresivă, care vă permite să vedeți natural prin cele trei zone, aproape, intermediar și la distanță. Lentilele Varilux®, primele lentile progresive din lume, au fost inventate în 1959. Procesul nostru de inovație, inspirat de și pentru viața dumneavoastră.

De atunci, am continuat inovațiile pentru a asigura un maximum de confort și beneficii pentru vedere - În proporție de 96%, clienții Varilux® sunt clienți fericiți. Lentilele Varilux® sunt create să ofere acuitate vizuală fără niciun efort la orice distanță. Fiecare lentilă progresivă Varilux® este special adaptată nevoilor tale.

Creăm lentile care sunt special concepute pentru stilul de viață și nevoile fiecăruia; fiecare persoană este diferită, și la fel este și vederea noastră. Avem două tipuri principale de lentile: Varilux și Eyezen, concepute pentru scopuri diferite, pentru a răspunde nevoilor specifice.

O nouă călătorie către o vedere de înaltă precizie cu o refracție precisă, integrată în designul lentilelor tale.
Alege rame și ochelari de vedere care se potrivesc stilului tău la Optic Center Sibiu.
NOILE LENTILE PROGRESIVE APRECIATE ÎN ÎNTREAGA LUME imageNOILE LENTILE PROGRESIVE APRECIATE ÎN ÎNTREAGA LUME imageNOILE LENTILE PROGRESIVE APRECIATE ÎN ÎNTREAGA LUME image
Copyright © 2024 All rights reserved - Optic Center Sibiu - Optica Medicala
Terms    |    Privacy    
Design by